Caldes comerç

Associació de Comerç i Serveis de Caldes de Malavella

VISITA-CALDES-DE-MALAVELLA-DESTACADA CALDES DE MALAVELLA– Visites culturals amb la ruta + dolça de la Selva + Info. V2-POST-BLOG-CARNESTOLTES-2017-2 Gaudeix del Carnaval a la Selva! + Info. agenda-banner-caldes CALDES DE MALAVELLA - AGENDA + Info. Nadala-la-selva-800x642 CALDES DE MALAVELLA- Ja és Nadal al teu Comerç (2016) + Info. caldes-de-malavella_FiraAigua_2016-destacada CALDES DE MALAVELLA- Fira de l'Aigua (2016) + Info.

El mes d’octubre de l’any 2004 va ser creada l’Associació de Comerç i Serveis de Caldes de Malavella, oberta a tots els comerciants i empresaris de serveis que realitzin la seva activitat al municipi. L’associació ha tingut una bona acollida per part de comerciants i empresaris de la població, ja que actualment compta amb uns 25 comerços associats.

Finalitat de l’associació

Els objectius de l’associació són la representació, defensa i promoció dels interessos econòmics, socials, laborals, professionals i culturals dels seus afiliats; el foment de la solidaritat dels associats promocionant i creant serveis comuns; la promoció comercial del poble i la millora constant de la informació i formació dels seus associats.
El fet d’associar-se i treballar en equip aporta tota una sèrie d’avantatges que a títol individual serien impossibles d’aconseguir.

Quines accions /activitats es portaran a terme des de l’associació

Durant l’any s’aniran fent diverses campanyes per donar un valor afegit als comerços de la població. Algun dels projectes que s’han proposat són els sortejos de premis directe al fer compres en establiments associats, incentivar la compra durant l’època de rebaixes, organitzar activitats lúdiques pels més petits…
A part d’aquestes activitats també s’aniran fent diferents cursos formatius per tal de millorar la formació i competitivitat dels comerciants de Caldes en temes com els riscos laborals, la manipulació d’aliments, informàtica, tècniques de venda….

Accions que s’estan duent a terme

  • Campanya de captació de nous associats, a partir de la idea de l’avantatge que proporciona l’associacionisme comercial.
  • Coordinació amb la Federació de Comerç per tal de poder treballar conjuntament en nous projectes.
  • S’està acordant un conveni amb l’empresa Fecsa-Endesa per tal que els associats puguin gaudir properament de descomptes a les factures de la llum i gas natural, tant de l’empresa com dels seus treballadors.
  • Actualització de la nova pàgina web de l’Associació, visitable properament a la xarxa. Aquesta pàgina servirà d’enllaç entre comerciants als que mantindrà informats de les activitats que es realitzaran; i entre aquests i els consumidors.
  • Un dels principals objectius de l’associació és la promoció comercial de lalocalitat és per aquest motiu que s’està tr eballant per realitzar diverses activitats i campanyes promocionals.

La primera activitat organitzada per l’associació va ser el “TOCA QUI TOCA!”, amb el sorteig de vals de descompte entre els clients del comerç de la població, i que tenia per objectiu identificar i donar valor a l’associació. En total es van repartir més de 600 euros en vals de descompte.

Web