Associació de comerciants i empreses de servei de Vidreres

Associació de comerciants i empreses de servei de Vidreres

VISITA-VIDRERES-DESTACADA VIDRERES – Visites culturals amb la ruta + dolça de la Selva + Info. Fira-cervesa-vidreres VIDRERES- V fira de la cervesa artesana 2017 + Info. destacada-flors-vidreres VIDRERES – Festa de les flors + Info. V2-POST-BLOG-CARNESTOLTES-2017-2 Gaudeix del Carnaval a la Selva! + Info. 32BANNER-vidreres-AGENDA-2018-1 VIDRERES- AGENDA 2018 + Info.

L’Associació de Comerciants i Empreses de Serveis de Vidreres és un projecte de cooperació empresarial amb l’objectiu de promoure el desenvolupament econòmic de Vidreres a curt i a llarg termini.

L’ACESV representa actualment a unes 50 empreses de Vidreres dels sectors: Alimentació, restauració, moda i complements per a la llar, salut, cosmètica i serveis.

L’ACESV és membre de la Federació de Comerç de la Selva: ‘El Centre Comercial’ més gran de la Selva que compta amb més de 500 associats i 60.000 m2 de superfície comercial. (Guanyadora del premi a la millor Iniciativa Comercial 2006 per la Generalitat de Catalunya)

Objectius:

  • Promoure una posició competitiva del comerç i empreses locals
  • Promoure activitats beneficioses pels consumidors i associats
  • Representar i defensar els interessos dels associats
  • Facilitar informació i formació als associats

Objectius del Pla de dinamització Comercial

  • Consolidar el Pla de dinamització Comercial a Vidreres, fent un diagnòstic de la situació actual dels establiments del municipi, dissenyar activitats que beneficiïn els associat i potenciar la Targeta Comerç.
  • Establir un sistema de seguiment de les activitats i contactes amb altres associacions similars per estudiar possibles col·laboracions i intercanviar idees.
  • Crear un sentiment de comunitat entre els associats que permeti assolir reptes com a grup. Crear un sistema de comunicació eficaç per entendre i arribar als associats.
  • Implementar un projecte per a compartir recursos: Treballadors, material estructural (bosses, paper, etc.) i potenciar la presencia i participació en el Cercle Empresarial de la Plana de la Selva i en la Federació de Comerç de la selva.
  • Millorar la projecció externa de Vidreres el·laborant un pla de màrqueting i de comunicació col·lectiu, transmetre una imatge d’unitat i servei integral al client i promocionar el patrimoni natural i cultural.
Web