Comerç Arbúcies

Comerç Arbúcies

Eix Comercial

DESTACADA-ARBUCIES-TEMPS ARBÚCIES- A TRAVÉS DEL TEMPS + Info. SLIDER-ARBUCIES ARBÚCIES– Visites culturals amb la ruta + dolça de la Selva + Info. Enramades-940x788 ARBÚCIES– Enramades 2017 + Info.
Comerç Arbúcies

Comerç Arbúcies

Eix Comercial

L’Associació de Comerciants de la Vall d’Arbúcies (ACVA) va néixer l’abril de 2003 amb l’objectiu de promocionar el comerç local i de representar i promocionar els interessos econòmics, socials, laborals, professionals i culturals dels seus socis.

Actualment l’associació està formada per 72 establiments que representen el 62,5% del comerç d’Arbúcies.

L’any 2004 l’ACVA va dur a terme el primer pla de dinamització comercial del municipi, en col·laboració amb el Departament de Comerç i Turisme de la Generalitat de Catalunya, i des de llavors es programen activitats mensuals per atraure clients i promocionar el comerç local. Així, s’han fet activitats i campanyes per celebrar el carnestoltes, el dia de la mare, Sant. Jordi, la tornada a l’escola…

També s’ofereixen cursos pels associats amb l’objectiu de millorar la situació global del comerç d’Arbúcies, i es col·labora en diferents actes que es realitzen al municipi:

  • Fira de Tardor (col·laboració econòmica i participació d’alguns establiments instal·lant el seu comerç a la zona de la fira),Cavalcada de Reis (col·laborant amb un camió ple de regals)
  • Carnestoltes (col·laboració econòmica en els premis).

De cara a aquest any 2017 està previst continuar amb la mateixa línia de treball, amb el propòsit de realitzar activitats i campanyes enfocades a promocionar el comerç local de la Vall d’Arbúcies.

GUIA COMERCIAL