Project Description

JOMA ANIMALS

Joma Animals

  • De Dilluns a Divendres
    de 10h a 13.30h i de 17h a 20.30h
    Dissabtes
    de 10h a 13.30h

A Joma Animals hi trobaràs una gran varietat de productes: estan especialitzats en alimentació de gossos i de gats però també pots trobar alimentació per rosegadors, fures, ocells… Ofereixen el millor assessorament d’alimentació per a la teva mascota i pinsos especialitzats per tractar o prevenir malalties canines o felines. També disposen de tots els productes per prevenir i acabar amb puces i paparres.

A més, disposen d’un ampli assortit de complements per animals de companyia com matalassos, llits, corretges, complements de roba, rascadors i transporti’ns. A l’estiu disposen fins i tot de gelats per gossos.
Nou horari de la consulta veterinària: Dimarts, Dimecres, Divendres i Dissabte de 10.00 a 13.00 h i Dijous de 17.00 a 20.00 h. Serveis: medicina general, vacunacions i desparasitacions, microxips, anàlisi clíniques, visites a domicili, cirurgia teixits tous, neteges dentals…

També ofereixen servei de perruqueria canina i felina, amb professionals amb experiència en el sector. Tall estàndard de la raça o bé al gust del propietari. Àmplia gama de productes d’higiene per les mascotes. Demana cita prèvia i els perruquers atendran exclusivament un animal per sessió, garantint així un resultat òptim.

Descomptes i ofertes

Descomptes i ofertes