Santa Coloma de Farners

Teules

Santa Coloma de Farners - Teules

PASTISSERIA TUYARRO

Carrer del Pare Lluís Rodés, 6
SANTA COLOMA DE FARNERS
Telèfon: 972 84 00 56

Des de 1894 continuem elaborant diariament les teules, els torpedos, els virolets i les delicies, segons la tradició establerta pel el seu creador, Francesc Trias i Vila. A més podreu adquirir també el turró de Sant Jordi, tota una delícia pels paladars més exigents.

Santa Coloma de Farners

Teules

Galletes_trias_Santa_Coloma_de Farners

PASTISSERIA TRIAS

Carrer del Centre, 45
SANTA COLOMA DE FARNERS
Telèfon: 972 84 00 77

L’avi Joaquin Trias inicia il·lusionadament l’any 1908 l’elaboració de galetes de la més alta qualitat, de manera que aquesta il·lusió i saber fer s’han convertit en una tradició familiar, Per això, a Can Trias oferim tot tipus d’assortit de Teules, sense oblidar-nos de la coca de ratafia, tota una tradició de Santa Coloma.

Veure més productes galetes Trias

Ruta + dolça  de La Selva

Santa Coloma de Farners - Pastisseria Tuyarro SANTA COLOMA DE FARNERS Pastisseria Tuyarro Santa Coloma de Farners - Pastisseria Trias SANTA COLOMA DE FARNERS Pastisseria Trias RIUDELLOTS DE LA SELVA Pastisseria Noguera Caldes de Malavella - Petit fornet CALDES DE MALAVELLA Petit Forner Vidreres - Remigi Forners VIDRERES Remigi Forners SILS Pastisseria Brun BREDA - El Fornet ARBÚCIES Pastisseria Mir Sant Hilari Sacalm - Pastisseria Masó SANT HILARI SACALM Pastisseria Masó Sant Hilari Sacalm - Pastisseria Duran SANT HILARI SACALM Pastisseria Duran